„Sunt onorata sa iti fiu partenera pe drumul tau spre cunoastere de sine, autenticitate si stralucire” – Andreea Dumitru

COACHING 1 la 1 CU ANDREEA DUMITRU

Draga Femeie Minunata,

Daca ai ajuns aici, cu siguranta nu este intamplator si cel mai probabil, te aflii intr-una dintre situatiile de mai jos:

Te regasesti in situatiile de mai jos?

1. Iti doresti sa faci o schimbare in viata ta, insa iti lipseste curajul.

Ai nevoie de sustinere, de incurajari si de a-ti creste increderea in tine pentru a putea schimba ceea ce nu merge in viata ta.

2. Te simti pierduta, blocata si nu ai obiective clare.

Ai incercat aproape totul, insa totusi simti ca ai pierdut destinatia. Nu stii exact nici unde vrei sa ajungi si cu atat mai putin, cum sa ajungi.

3. Iti doresti sa iti recuperezi puterea interioara

si sa nu le mai permiti celor din jur sa iti dicteze cum sa iti traiesti viata.

4.Iti doresti relatii autentice si implinitoare,

insa ai impresia ca, oricat ai incerca, nu reusesti sa iesi din anumite tipare de relatii toxice, care iti provoaca suferinta.

5. Simti ca viata este mai mult decat ceea ce traiesti acum

insa nu stii ce anume lipseste pentru a te simti implinita cu adevarat.

6. Iti doresti sa dai un scop vietii tale

sa iti descoperi menirea ta si sa traiesti in armonie cu adevarul tau interior.

Draga mea, am vesti minunate pentru tine! In cadrul sesiunilor de coaching, te pot ajuta sa rezolvi toate situatiile de mai sus…

De ce spun asta? Pentru ca si eu am trecut prin ele si am reusit sa le rezolv in viata mea… iar acum, am experienta si cunostintele necesare pentru a te putea ajuta si pe tine!

Nu am sa te mint, procesul nu este usor! Insa merita cu adevarat.

Asadar, daca esti dispusa sa vindeci tiparele care te tin in loc si sa pasesti spre o noua versiune a ta, Autentica si Libera, sunt aici sa te sustin si sa lucram impreuna.

Felicia Taranu

Cine sunt eu?

 

Ma numesc Andreea Dumitru, si inainte de toate, sunt femeie, ca si tine, in cautarea divinului din mine.

Misiunea mea, este sa inspir si sa sustin femeile sa isi ia puterea inapoi, sa faca transformarile necesare, atat in interiorul lor, cat si in exterior, pentru a ajunge sa traiasca viata asa cum le implineste pe ele.

Sunt Life Coach cu o experienta de peste 9 ani, sunt fondatoarea comunitatii online Femeie Implinita; am formare in tehnici de eliberare emotionala, Theta Healing, Metoda Silva si multe altele.

Iata cum te pot ajuta, in mod concret:

  • Sa iti iti puterea interioara inapoi
  • Sa ajungi sa iti traiesti viata conform propriului adevar interior
  • Sa ai curajul sa devii autentica, sa nu te mai minti singura si sa iti asumi autenticitatea ta
  • Te sustin sa prinzi curajul sa te exprimi autentic, sa iti asculti vocea interioara
  • Te sustin sa faci schimbarile necesare in viata ta (atat cele interioare, cat si cele exterioare), pentru a ajunge sa fi in armonie cu sufletul tau
  • Te sustin sa iti dai voie sa te accepti pe tine insati, asa cum esti, sa te iubesti si sa te valorezi; si sa nu mai dai voie celor din jur sa iti dicteze cum sa iti traiesti viata

Promisiunea mea pentru tine este ca: daca vei decide sa lucrezi cu mine, vei deveni exact femeia care te-ai nascut sa fi: puternica, curajoasa, autentica, care traieste asa cum alege ea, ci nu cum a fost invatata de mica, sa se poarte, sa gandeasca, sa actioneze.

Vei deveni o femeie care stie exact care este drumul ei in viata, cum doreste sa traiasca si are curajul sa se exprime asa cum simte si sa isi asume ceea ce este si ce face.

De ce sa lucrezi cu mine?

Pentru ca eu am trecut deja prin acest proces si stiu cum se simte cand ai impresia ca esti “singura impotriva lumii”, cand nimeni nu te intelege si nu te sustine, cand toti iti spun ca esti “defecta”; cand chiar tu insati ajungi sa crezi ca este ceva in neinregula cu tine. Si tocmai pentru ca stiu cat de greu este sa iti ramai loiala tie, mai ales atunci cand si tu ajungi sa te indoiesti de tine insati.

Inca din copilarie, calitatea mea cea mai mare, si pentru care am fost mereu apreciata, a fost aceea ca am fost mereu o foarte buna prietena… O prietena pe care te poti baza in orice situatie, care va fi alaturi de tine, indiferent de ce provocari intampini, si care iti va fi alaturi sa gasesti solutiile de care ai nevoie pentru a rezolva orice provocari ai.

Femeile cu care am lucrat pana acum mi-au spus ca s-au simtit cu adevarat intelese, sustinute si recunoscatoare ca m-au gasit si ca le-am ajutat sa isi transforme viata cu adevarat

Cine devine femeia care lucreaza cu mine?

Devine exact femeia care s-a nascut sa fie – puternica, curajoasa, autentica, care traieste asa cum alege ea, si nu cum a fost INVATATA de mica sa se poarte, sa gandeasca, sa actioneze.

Devine o femeie care stie exact care este drumul ei in viata, cum doreste sa traiasca si are curajul sa se exprime asa cum simte si sa isi asume ceea ce este si ce face.

Devine o femeie care se simte in armonie cu ea insasi, cu sufletul ei.

CUM VOM LUCRA?

1. Inainte de a cumpara Programul de coaching personalizat, vom avea o sesiune strategica GRATUITA, in care sa ne cunoastem, sa imi povestesti despre tine si provocarile tale; care este situatia in care te afli si care sunt visurile si asteptarile tale. Trebuie sa stiu cu exactitate daca acest program este de ajutor pentru tine sau ai nevoie de cu totul altceva, iar in aceasta sesiune iti pot da recomandarea adecvata necesitatilor tale. Programul de coaching nu poate fi cumparat inainte sa avem aceasta sesiune strategica.

2. Programul de Coching include 8 sesiuni individuale online, doar tu si eu, pe skype sau pe zoom si are o durata de 2 luni de munca intensiva cot la cot. Inainte de prima sesiune iti voi trimite un „Pachet de Bun venit” care va contine informatii despre coaching si despre programul de lucra, cat si un formular de evolutie, pe care va trebui sa il completezi dupa fiecare sesiune de coaching, pentru a putea tine evidenta evolutiei de la o sesiune la alta.

3. In prima sesiune stabilim cateva obiective clare si masurabile si trasam un plan de cum se pot atinge pe durata programului.

4. In fiecare sesiune vom lucra cate un pas spre atingerea obiectivului setat la inceputul programului de coaching. Pana la urmatoarea sesiune, vei avea timp sa implementezi pasul stabilit.

5. Incepem fiecare sesiune cu revizuirea planului de actiune din saptamana trecuta, vedem ce s-a terminat si ce nu, analizam rezultatele si facem o noua planificare pentru saptamana urmatoare.

6. Daca intre sesiuni ai intrebari, nu iti face griji, imi poti scrie pe email si gasim o solutie la orice situatie neprevazuta sau un raspuns la intrebarile tale.

Vino alaturi de mine in programul de coaching si invata sa iti traiesti viata conform propriilor valori!

Acest program ESTE PENTRU TINE daca….

Crezi meriti mai mult decat ai in acest moment in viata ta si esti dispusa sa investesti timp si bani in tine si in visele tale.

Iti doresti sa faci o schimbare in viata ta si ai nevoie de sustinere in acest proces.

Te afli pe drumul descoperirii de sine si iti doresti ghidare de la cineva care deja a facut acest drum si te poate indruma cu usurinta.

Acest program NU ESTE PENTRU TINE daca….

 

Si mai simplu.

NU esti dispusa sa investesti timp si bani pentru propria ta dezvoltare, pentru a face schimbarile necesare in viata ta si pentru a-ti urma si atinge visele.

 

 

Daca simti ca acest program de coaching este pentru tine, trimite-mi un e-mail pe adresa andreea@femeieimplinita.com pentru a programa impreuna sesiunea GRATUITA.

Agenda mea se umple, GRABESTE-TE!